Am plăcerea de a prezenta un articol excelent al d-lui Vasile Andreescu publicat pe site-ul Vocii Rusiei,cu titlul:Cea mai simplă intrebare...

  Este vorba de întrebarea:"Ce-i de făcut?" pe care Lenin a pus-o la vremea sa,când trebuia hotărât drumul pe care trebuia să-l urmeze Rusia şi poporul său la acea vreme.Aceeaşi întrebare stă acum în faţa României şi a poporului său,în acest ceas de cumpănă,când se pune problema existenţei acestora.

   Întrebare simplă,greu raspuns..Cu atât mai greu cu cât răspunsul aşteptat este unul fundamental,care nu suportă amânare. Iar cei care conduc această ţară sunt incapabili să îl dea.Dar iată că d-l Vasile Andreescu,un român aflat la mii de kilometri distanţă de ţara sa natală,are curajul să îl dea.Şi să îl prezinte tuturor românilor.

  La început,un necesar şi aspru rechizitoriu făcut naţiunii române,care din indolenţa generată de un prea mult bine anterior a acceptat jugul capitalismului occidental,este menit să ardă cu fierul roşu toate năravurile ce au dus la drogarea acestei naţii cu"american dream" şi distrugerea fiinţei sale de către virusul"Democracy",care acţionează mai ceva decât faimosul virus Ebola.Pe terenul astfel pregătit,vin soluţiile prezentate de autor.Disperate,dar necesare.Dacă vrem să ne scuturăm de toţi paraziţii care nu ne lasă nici măcar să respirăm,dacă vrem să ne mişcăm şi să muncim,pentru a exista!

   Recomand cu căldură acest articol tuturor românilor.să-l citească amănunţit,de la titlu până la punctul final.O dată,de două ori..de câte ori este nevoie,pentru a fi bine memorat şi pentru a deveni un program de acţiune având ca scop deşteptarea naţiunii,ieşirea ţării din marasmul în care se află!