IN ATENTIA celor interesati sa urmeze in FEDERATIA RUSA STAGII DE PERFECTIONARE PROFESIONALA, STUDII UNIVERSITARE COMPLETE, DOCTORATUL, A STUDENTILOR FILOLOGI DIN TARA SI A CELOR DE LA ASE Bucuresti, care doresc sa plece la stagii de 3/4 luni pentru perfectionarea limbii ruse!
Agentia de credite si burse a anuntat oferta pentru anul univ 2015-2016 si a inceput procesul de pregatire in vederea depunerii dosarelor! Pentru studierea ofertei accesati http://www.roburse.ro/docs/Federatia%20Rusă%20-%20acord%20bilateral%202015-2016.pdf.
Intrucat:
- termenul este FOARTE SCURT, tinand cont de vacantele oficiale ale romanilor si rusilor, 
- continutul dosarelor se inainteaza IN LIMBA RUSA, iar CALITATEA completarii documentelor solicitate si a traducerii au fost subiecte de nemultumire din partea candidatilor in anii precedenti, 
Partea rusa, reprezentata de Oficiul Agentiei Federale ROSSOTRUDNICESTVO in Romania, ofera consultanta in privinta completarii dosarului, astfel incat acesta sa corespunda cerintelor partii primitoare, si servicii de traducere a documentelor in conditii financiare atragatoare (15/20 dolari – setul complet de acte)
Pentru asistenta, informatii, solicitari – adresati-va doamnei Natalia Mujennikova, coordonatorul Oficiului si al proiectului din partea rusa, pe facebook la https://www.facebook.com/natalia.muzhennikova?fref=ts si pe email la e-mail natalia.muzhennikova(at)gmail.com.
Va rugam sa distribuiti informatia, stim ca exista interes in tara si vrem sa afle si cei care nu sunt in Bucuresti! Multumim! Спасибо!
Pe pagina Centrului Cultural Rus din ASE se vor posta informatiile la zi despre acest proces! Succes!