LADA VESTA SW CROSS    Pe data de 15 iulie a.c unitatea de producție Togliatti a AVTO VAZ a organizat Ziua Porților Deschise. Anul acesta este dedicat aniversării a 40 de ani de existență al modelului LADA 4x4.

Pentru toți oaspeții, compania a organizat excursii în uzină, unde vizitatorii au putut urmări toate etapele procesului de producție al autoturismelor. A fost de asemenea amenajată o zonă de drive test, unde doritorii au putut resta și evalua performanțele noilor modele LADA, inclusiv modelul jubiliar LADA 4x4. cu ședințe foto, evenimente de actualitate și parada modelelor aranjate în cinstea aniversării a 40 de ani de existență a modelului 4x4.

Punctul culminant al manifestării a fost prezentarea modelului LADA Vesta SW Cross. Publicul  a văzut nu doar o mașină, ci vehiculul în producție de serie, care este pregătit pentru lansare pe piață. Noul model a fost prezentat de președintele Nicolas Maure și directorul de proiectare pentru LADA, Steve Maltin.

LADA Vesta SW Cross este un exemplu de evoluție dinamică a mărcii; de fapt acest model deschide o nouă nișă pe piața rusă a automobilelor. LADA vesta SW Cross combină calitățile cu cererea: stilul expresiv, dinamica și manevrabilitatea, trecerea la un nou aspect, practicitatea corpului spațios SW. Funcționalitatea, împreună cu aspectul încrezător și sportiv, interpretat prin codul genetic al designului „X”, toate acestea creează un plus demn de LADA Vesta și pun bazele pentru dezvoltarea ulterioară a portofoliului Brant. De reținut că LADA SW și LADA SW Cross vor intra pe piață în a doua jumătate a anului 2017.