Print this page
Miercuri, 04 Februarie 2015 17:25

Ministerul de Externe al Republicii Populare Doneţk: armamentul folosit de Ucraina încalcă dreptul internațional Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Forţe RPDMoscova, 4 februarie - Komsomolskaia Pravda
   "Autoritățile republicii intenționează să ceară o anchetă asupra tuturor livrărilor de armament dinspre Occident către Ucraina. Aceste livrări de arme către Ucraina încalcă dreptul internațional" a declarat reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Populare din Donețk.

   "Ministerul a declarat că va solicita tuturor organismelor internaționale investigații amănunțite asupra livrărilor de arme către Kiev", menţionează RIA Novosti.

   Anterior, Wall Street Journal a publicat ştirea că guvernul SUA a revenit asupra problemei  aprovizionării Kievului cu arme defensive letale din cauza reluării ostilităților în Donbass. Acest lucru a fost cerut să fie discutat în Uniunea Europeană.

   Ministerul rus de Externe consideră că evenimentele recente din Donbass confirmă cele mai serioase preocupări cu privire la intenția  Kievului  de a rezolva prin forţă situația din Donbass.

   Luni, cancelarul german Angela Merkel a declarat că Germania nu va furniza asistență militară directă Kievului.

Read 2002 times Last modified on Vineri, 06 Februarie 2015 20:14
Alexandru M.

Latest from Alexandru M.

Related items