Joi, 05 Februarie 2015 22:22

Tiumen răspunde provocărilor: Forumul de Investiţii Tiumen II Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

forumRUSIA: URAL, TIUMEN,  5 februarie PRAVDA

   Pe data de 18 februarie 2015 se va desfăşura la  Tiumen Forumul de Investiții Tiumen II, sub genericul: "Investiții. Industrializarea. Regiunea. Logica descoperirii." Reprezentanții guvernului rus și ai mediului de afaceri, participanți străini și experți sunt gata pentru a discuta despre perspectivele și modalitățile de dezvoltare a subiecților individuali și sectorului de stat din regiune. Interesul manifestat în mediul online, inclusiv de la partenerii străini din Rusia depăşeşte toate aşteptările.

   Este clar că participanții vor participa, atât direct cât şi online, în număr mare. Cu toate acestea, comitetul de organizare a decis să nu limiteze numărul de participanţi  care pot lua parte la lucrările forumului. Pe site-ul oficial   încă se poate aplica pentru înregistrare.

   Faptul că această regiune vastă a Rusiei a devenit un loc de întâlnire tradițional pentru astfel de evenimente semnificative, nu este intâmplătoare. Tiumen are tot ce trebuie pentru a deveni un lider adevărat, un avanpost pentru investiții reale și progres industrial în aceste vremuri  dificile.

   Experții internaționali au recunoscut de mult timp că  Tiumen este una dintre cele mai favorabile regiuni ale țării noastre pentru investiții de orice ordin. Avantaje: este o locație centrală, aproape în centrul geografic al Rusiei la intersecția principalelor zone comerciale, infrastructura de transport este bună, un nivel recunoscut de capital uman.

   În plus, există o varietate de facilități fiscale și stimulente financiare pentru investitorii din Tiumen, o creștere destul de constantă a industriilor importante, disponibilitatea de centre de cercetare avansate și concentrație mare de clustere științifice, complexitatea și eficiența guvernului în relațiile cu investitorii și întreprinderile lor. Regiunea Tiumen are în mod tradițional evaluări la înalt nivel din partea organizațiilor internaționale.

   Este deosebit de interesant faptul că partenerii de afaceri ruși și străini au găsit în Tiumen un standard relativ ridicat de trai  pentru  salariații nerezidenți, precum și sprijin profesional și asistență în organizarea și dezvoltarea afacerilor.

   Iar guvernatorul regiunii Tiumen Vladimir Iakuşev mereu se implică personal în toate procesele legate de îmbunătățirea climatului de investiții în regiune, și face tot posibilul pentru a menţine atractivitatea pentru afaceri - atât interne cât și externe. Acest lucru ajută la reducerea semnificativă a așa-numitelor bariere birocratice.

   Un aspect simbolic:  comitetul de organizare este condus de președintele  Dumei de Stat a Federației Ruse, Serghei Narîșkin şi este format din șefii Agenției pentru Inițiative strategice, RSPP, CCI, "Business Rusia", "Susținerea Rusiei".

   Forumul va discuta cele mai bune practici de lucru cu investitorii, nu numai în regiunea Tiumen, dar și în alte regiuni ale Rusiei. Foarte atractivă pentrueconomiști, pentru cadrele profesionale și academice, pentru oamenii de afaceri precum și pentru oficiali guvernamentali, este tema centrală a discuțiilor: "Cum să se asigure o creștere economică durabilă?". Organizatorii Forumului spun că  interacțiunea între autoritățile federale, regionale și municipale este menită  pentru a stimula economia regională, a găsi noi instrumente și soluții pentru a se accelera creșterea industrială în toate regiunile.

   Fără îndoială va fi de interes și o masă rotundă cu reprezentanți ai companiilor străine și diplomați ai statelor străine. O discutie de grup planificată va apela cu siguranță la specialiști în teme de afaceri aplicate.

   În general, în cadrul  Forumului de Investiții  Tiumen II va fi lideri implicați activ și reprezentanți ai adunărilor legislative ale unor subiecți din Federația Rusă, reprezentanți ai agențiilor federale, administrațiile locale Tiumen și zonele învecinate ale țării și de afaceri comunitare regionale, delegații de afaceri din diferite țări, manageri de top ai companiilor ruse și internaționale, reprezentanți ai instituțiilor de dezvoltare, misiunilor diplomatice, ONG-uri, fonduri de investiții și instituții de credit, comunitatea de cercetare și educație, experți în scară globală . Și, desigur, Forumul va beneficia  de o atenție susținută a mass-media  centrale, regionale și de specialitate.

   Nu există nici o îndoială că Forumul va fi platforma cea mai extinsă și foarte util nu numai pentru potenţialii parteneri străini şi din Rusia, ci şi  pentru comunitatea de afaceri locală, pentru că dacă Tiumen oferă ceva, oferă experiență practică și rezultatul care poate fi folosit în beneficiul întregii țări.

Read 1934 times Last modified on Vineri, 06 Februarie 2015 18:27