Vineri, 17 Aprilie 2015 18:41

Co-fondatorul CNN spune că Putin acționează întotdeauna în interesul rușilor Featured

Written by
Rate this item
(4 votes)

putin NEW YORK, 17 aprilie                    ITAR TASS .

 „Președintele rus Vladimir Putin diferă de imaginea negativă pe care Occidentul încearcă să i-o atribuie”, a scris în ziarul „The Huffington Post” Reese Schonfeld, co-fondator al canalului american CNN.


"Putin acționează cum ar trebui să facă orice lider politic, în încercarea de a conserva și proteja țara sa," afirmă Schonfeld, subliniind că liderul rus "întotdeauna a încercat să acționeze în interesul țării sale."

"Mi se pare că Occidentul  încă o dată luptă să divizeze şi să acapareze Rusia,prin exercitarea unei presiuni crescânde prin vecinii săi din estul Europei", iar Putin „ se luptă ca Rusia să păstreze influența în domeniul militar ", a declarat Schonfeld. comentând pe rapoarte mass-media cu privire la exercițiile militare NATO planificate aproape de frontierele Rusiei și Ucrainei.

Forțele armate din România, Polonia, Letonia și Lituania iau parte la exercițiile programate pentru săptămâna următoare.

"Încă îmi amintesc că mai mult de zece milioane de  ruşi au murit luptând cu Hitler, care a atacat Rusia. Pot să înțeleg bine dorința lui Putin de a proteja flancul său vestic", a spus Schonfeld.

 

Read 1599 times Last modified on Vineri, 17 Aprilie 2015 18:44