Luni, 04 Aprilie 2016 16:40

Invazia Europei, consecință a ”standardizării” urmărite de neoconii americani? Featured

Written by Valentin Vasilescu
Rate this item
(7 votes)


Potrivit Daily Mail, comandantul forţelor NATO în Europa, generalul american Philip Breedlove, a ținut în fața Comisiei pentru forțele armate a Senatului SUA un  discurs din care rezulta că Rusia şi regimul lui Assad încearcă să transforme criza migranţilor într-o armă pentru a distruge structurile UE şi înfrînge hotărârea europenilor. Discursul lui Breedlove nu este decît o continuare a aberațiilor lui George Soros care afirma că scopul lui Putin este acela de a accelera disoluția UE și cel mai eficace mijloc este acela de a-i forța pe sirieni să se refugieze în Europa.

Omițînd să amintească că fluxul masiv de refugiați a început în 2014, cu un an înainte de începerea bombardamentelor rusești din Siria și că rețeaua media și cele 12 fundații globale ”pentru democratizare” ale lui Soros îi ghidează, pas cu pas, pe anumiți refugiați, să ajungă în inima Europei, încă din 2005.

Miliardarul George Soros a afirmat că scopul său este protecția refugiaților și că frontierele statale din Europa ( adică identitatea națională ), constituie obstacole în calea atingerii acestui scop. De aceea, el a propus UE un plan de soluționare a crizei migrației care stabilea “căi de circulație securizate” pentru solicitanții de azil, care să le permită acestora să treacă, fără niciun control din Grecia și Italia spre țările de destinație. Soros cerea UE să primească cel puțin un milion de refugiați pe an, abrogarea legislației europene privind obținerea de azil și acordarea de către UE a 15.000 euro pe an, fiecărui refugiat, în primii doi ani petrecuți de aceștia în Europa. Trendul actual indus de Casa Albă europenilor, ne arată că e suficient să afirme cîțiva ”progresiști” americani de talia lui Soros sau Breedlove că Putin este cel care s-ar opune ca Europa să facă ceva și pe loc, întrega Europă se se sinucide, făcînd exact pe dos, din spirit de frondă față de Putin. Doar ca să nu-i permită lui Putin să înregistreze o ”victorie”. Paradoxul constă în faptul că ”noaptea” logicii comune a lui Breedlove și Soros, merge mai departe, dînd ordine Europei să demonstreze Rusiei că nu se lasă destabilizată. Cum ? Sinucigîndu-se prin preluarea tuturor refugiațiaților ( printre ei și teroriști, livrați de politicile Casei Albe și de aliații ei, sultanatele Golfului ), sub deviza că ”încurajarea imigrației reprezintă soluția globală”. Grav este că imigranții din Europa sunt îndemnați să creadă că loialitatea lor trebuie să se manifeste exclusive față de imigranții viitori, nu față de interesele societății europene care i-a primit.

În 2001 SUA a inventat un nou concept militar, Războiul antiterorist care să-i permită să intervină militar în Afganistan, folosindu-se de rețeaua teroristă Al Qaeda, crată tot de americani. Ulterior SUA a invadat Irakul, în Libia a fost răsturnat regimul Gaddafi și ”primăvara arabă”, sprijinită de fundațiile Soros, a avut ca rezultat invadarea acestor țări de grupările teroriste islamiste. Toate aceste zone ”pacificate” și ”democratizate” de americani au devenit, peste noapte, un rezervor al migrației. Practic, în loc să combată terorismul, constatăm că SUA mai mult l-a generat și l-a direcționat în folosul său.

Teroriștii îșii propun să sperie populația civilă, astfel încat liderii politici europeni să înceapă să facă erori. Ulterior intră în joc liderii de opinie care sunt motivați financiar să-și facă ”datoria civică”, amplificînd prin media, starea de panică. Pentru că din acest motiv sunt lideri de opinie, ca să dirijeze opiniile, sentimentele, comportamentul turmei. Ei cooperează cu cei care-i dirijează pe teroriști, sporind în mod exponențial consecințele actelor teroriste. După atentatele de la aeroportul și metroul din Bruxelles, opinia publică a aflat de existența unor focare de instabilitate, a unor zone scăpate de sub controlul statelor, în inima marilor orașe din Franta ( peste 400 ) și din Belgia. De unde terorismul își racolează mâna de lucru și despre care formatorii de opinie n-au vorbit niciodată.

Atentatele din Franța și Belgia au fost comise chiar de europeni, indivizi cu cetățenie europeană, născuți în Europa ( în Franța și Belgia ). Propaganda occidentală, prin formatorii de opinie,  i-a transformat pe autorii atentatelor de la Paris și Bruxelles în imigranți, modificînd realitatea evident că acesți oameni sunt europeni. Radicalizați în propriul lor mediu în care au crescut și s-au educat, adică în cartierele islamiste din inima Europei, impenetrabile pentru autorități. Poți să spui despre negrii din SUA că sunt africani, cînd ei, părinții și bunicii lor au fost născuți în SUA ? Potrivit formatorilor de opinie europeni, acești europeni care au comis actele de terorism de la Bruxelles și Paris, au făcut bine cînd s-au alăturat teroriștilor din Siria, pe care guvernele lor îi susțin, comițînd acte teroriste împotriva sirienilor, în numele răsturnării regimul Assad de la putere.
 
Așadar Europa este simultan slabită de terorism și invadată de o imigranție care pare dirijată. Europenii care au fost supuși de americani la un proces îndelungat de spălare a creierului, nu fac nicio legătură între aceste detalii și faptul că ei trebuie să fie acum reorganizați și amestecați cu alte populații. Și pentru această nouă experiență de laborator, desprinsă parcă din doctrina Wolfowitz, era nevoie de un catalizator sub forma unui șir de revoluții colorate, intitulate ”primăveri arabe”, aducătoare de democrație. În loc de democrație, primăverile arabe au generat dizlocări masive de populații.

Recent, au apărut pe internet cîteva teorii ale Conspirației care afirmă viziunea Washingtonului, de a obține controlul total al planetei, colonizarea masivă a Europei, fiind unul din elementele cheie. Există cineva care să se opună ? Ipocriții oportuniști ai UE, în frunte cu Angela Merkel au uitat regulile impuse de Germania celorlaltor state UE și invită acum milioanele de refugiați din Orientul Mijlociu, să vină în Germania. Argumentul că UE are nevoie de forță de muncă suplimentară, pentru a acoperi deficitul de forță de muncă al Germaniei este unul fals. Media șomajului în UE depășește 11% , în Spania sau Grecia ajunge la 25%. În Spania și Grecia somajul în rîndul tinerilor este de peste 55%. Ce se va întampla dacă stagnează creșterea economică și Germania începe să genereze șomeri? Va trimite UE milioanele de imigranți înapoi, la ei acasă?

Conform uneia din teoriile Conspirației, era nevoie de distrugerea identității naționale și religioase pentru ca întreaga omenire să ajungă o ”Planeta Stat”, condusă de americani. Și cel mai relevant exemplu este experimentul tragic de manipulare a conflictelor de identitate entice și religioase, cauzate din exterior, la care a fost supusă Iugoslavia. Au fost aduși și înarmați mujahedini musulmanii în Bosnia și albanezi în Kosovo, ca să lupte cu sîrbii ortodocși. Croația și Slovenia catolice, au luptat la rîndul lor împotriva sîrbilor ortodocși, toți fiind sprijiniți de NATO. Dacă identitatea națională se pierde cel mai ușor prin imigrație masivă, identitatea religioasă e mai greu de neutralizat și de aceea a fost creat și întreținut artificial, un permanent război religios pe întreaga planetă, după modelul experimentat în fosta Iugoslavie. Motivul fiind acela de a evidenția faptul că religiile reprezintă sursa problemei globale și că problema trebuie înlăturată de cea mai puternică armată din lume. Pentru a face loc unei singure religii, eventual, credința în Marele Arhitect al Universului.

Scala Kardashev ( concepută în 1964 de astronomul sovietic Nikolai Kardashev) este o metodă de măsurare a nivelului tehnologic al unei civilizații, bazat pe energia utilizată în efortul de comunicare, al acelei civilizații. Teoria conspirației afirmă că ”Project for the New American Century” a preluat acest concept, adaptîndu-l intereselor americane de dominație planetară. În prezent, potrivit neoconilor americani, suntem o civilizație de tip ”0” și ei, în calitate de dirijori ai planetei, vor să ne trimită rapid, la următorul stadiu de evoluție, adică la o civilizatie de tip” 1” scopul declarat fiind ”supraviețuirea speciei umane”.  Acest proces este posibil doar dacă exista un efort global, la scară planetară, în această direcție. Cum se poate realiza așa ceva, atîta timp cît există state naționale cu interese diferite, resurse și economii diferite ? Prin cuvîntul cheie Standardizare. În primul rand, prin unificarea economiilor naționale. Există UE, există și Uniunea Africană, se încearcă formarea unei Uniuni Transpacifice. Obiectivul urmărit prin amestecarea populațiilor, adică aducerea africanilor și asiaticilor în Europa, înseamnă tot standardizare, întrucît unii se pricep la anumite lucruri, alții la altele.

În cartea lui George Orwel ”1984”, scrisă în 1948, este descris ”Ministerul Adevărului, Păcii și Iubirii”, avînd atribuțiunile de a controla faptele, gândurile și sentimentele fiecăruia, după modelul ”Big Brother”, de dezinformare și mistificare,etc.  Principalul delict urmărit fiind ”crima de gîndire”, ceea ce însemna că cetățenii nu aveau voie să se pună în discuție și să se gîndească la anumite lucruri. În vocabularul oficial cuvântul ”lovitură”  se reduce la impactul fizic dintre două corpuri, fiind interzis a se folosi în expresia „lovitură de stat”, ori legat de efectul unei idei, atitudini, etc. Astăzi în era ” correct politic” suntem destul de aproape de atmosfera descrisă de Orwell ” în sensul că nu mai avem voie să spunem anumite lucruri pentru că putem fi condamnați de ”Poliția Gândirii” ca rasiști, homofobi, rusofili și altele.

Semințele răului nu au răsărit peste noapte în Europa, s-a săpat decenii întregi la fundațiile civilizației europene. A fost indus multiculturalismul concomitent cu minorizarea indigenilor majoritari, toleranța excesivă, căsătoriile homosexuale, răsplătirea neloialitații față de națiune, lipsa de respect față de trecut și de strămoși, discriminarea în funcție de binele unei singure mari puteri-SUA, atunci cînd e sunt selectați liderii altor națiuni, iresponsabilitatea față de posteritate, etc. Așadar, pare a fi ceva mult mai grav și foarte bine planificat, dincolo de tendinta generalizată, de a a da vina pe ruși pentru tot ce au stricat americanii în lume. Să fie Europa ținta finală a planul diabolic, conceput de SUA încă de acum 15 ani ? Pe 6 ianuarie 2000, în Liberation apărea un raport al Diviziei populație a ONU, din care rezulta că Europa se confrunta cu un declin demografic accentuat. Soluția autorilor americani ai raportului era aceea de a aduce în Europa 160 de milioane de imigranți, în următorii 25 de ani. Experții americani de la ONU deja repartizau “cotele” necesare păstrării echilibrului demografic astfel : Franța trebuia să primească 23 milioane imigranți până în 2025, Italia 26 milioane , Germania 44 milioane, etc [1]. Ceea ce refuză să accepte politicienii de la Bruxelles, e faptul că în această problemă, Rusia se situează de partea intereselor națiunilor europene, opunîndu-se migrației în forma concepută de Washington și dictată acum Uniunii Europene.

--------------
 [1]. L'immigration, un remède pour la vieille Europe ( http://www.liberation.fr/planete/2000/01/06/l-immigration-un-remede-pour-la-vieille-europe-selon-l-onu-il-faudrait-160-millions-d-immigres-pour-_315225 ).

Read 2030 times Last modified on Luni, 04 Aprilie 2016 16:53